Last news in Fakti

15 Януари, 2024 07:30 4 214 4

18-годишна футболна съпруга шокира с признания след сватбата

  • садио мане-
  • сватба-
  • айша-
  • футбол-
  • ал насър

Бракът им прикова вниманието, след като тя бе определена като "дългогодишна" приятелка на нападателя, но това съвсем не беше всичко

18-годишна футболна съпруга шокира с признания след сватбата - 1

18-годишната съпруга на футболната звезда Садио Мане (31 г.) - Айша, шокира с признания след сватбата им.

Бракът им прикова вниманието, след като тя бе определена като "дългогодишна" приятелка на нападателя, но това съвсем не беше всичко.

Сенегалката каза, че за нищо на света не би живяла с палат в Саудитска Арабия, където Мане работи и остава в досегашния си дом.

"Очаквам с нетърпение новия си живот и знам, че ще бъде много различен. Но не чувствам никакъв натиск, защото славата и парите на Садио няма да ме променят.

Не това ме интересува. Ще остана смирен човек, отдаден на вярата си. Не съм свикнал да ми обръщат толкова много внимание, защото ние сме много сплотено семейство. Не обичаме да се показваме и да говорим за личния си живот", заяви Айша Сане в интервю за "Дейли Мейл".

Изданието направи специален репортаж за нея, в който описва, че домът ѝ се намира до черен път, който е осеян с боклуци и преминаващи кози.

Допълва се, че Мане и новата му съпруга няма да заминат на меден месец, тъй като Айша първо трябва да завърши обучението си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    15 1 Отговор
    Това е скромен ,хубав човек,заслужаващ уважение!
  • 2 Ахъм

    12 3 Отговор
    Леле, таз на фона на мъжа си изглежда като бледолика.
  • 3 Вай, аллах, вай…

    0 1 Отговор
    каква трагедия
  • 4 Браво

    2 0 Отговор
    на Мане