Last news in Fakti

16 Януари, 2024 07:00 909 2

Георги Градев ще се кандидатира за президент на БФС

  • георги градев-
  • бфс-
  • футбол

Допреди около два месеца Градев бе част от екипа на Димитър Бербатов, който също се е прицелил към най-високия пост в българския футбол

Георги Градев ще се кандидатира за президент на БФС - 1

Специалистът по спортно право Георги Градев ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз. Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук.

Допреди около два месеца Градев бе част от екипа на Димитър Бербатов, който също се е прицелил към най-високия пост в българския футбол. В момента ангажиментите на Градев са основно свързани като юрист и с Българската спортна федерация по шахмат, която получи лиценз на международно ниво – единствена от всички родни организации в този спорт.

Ето съобщението, с което Градев заяви амбициите си за БФС:

Приятели, мой граждански и професионален дълг е да помогна на българския футбол да излезе от кризата и разцеплението, което сегашното ръководство на Български футболен съюз създаде.

Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на когото да не съм помогнал. Изградих име и контакти във всички международни футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад гърба си повече от 600 дела в спортни инстанции. Помагам на малки и големи еднакво.

Преди 7 месеца ми се предостави възможност да участвам в обединението на българския шахмат, за което допринесох с експертиза, контакти, отдаденост и най-вече с твърдост и непоколебимост при вземането на важни управленски решения. Резултатите са видими за всички.

Дойде време да пренеса моята експертиза, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол. Започвам подготовка на моята кандидатура за президент (председател) на БФС. Привлякох изключителни експерти от България и чужбина с опит, с които ще разработим програма за развитието на българския футбол и ще я предложим на футболната общественост. Получих съгласието на доказани специалисти в различни области с голямо обществено доверие, които да станат част от управленския орган на БФС. Ще имам срещи с държавата и общините.

След седмица отваря врати нов офис в стадион “Васил Левски”, където всеки ще е добре дошъл със своите въпроси, идеи и препоръки.

Официалният старт на кампанията ми за президент на БФС ще бъде даден, след като бъде обявена покана за конгрес в Търговския регистър. Вярвам в успеха и обединението в името на българския футбол.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виолета

    7 4 Отговор
    Още един готов да лапа и плячкосва Градев.
    Гледай си работата!
  • 2 Мъдрият

    1 1 Отговор
    Много по-добре от бербатката!

    Този е нашия човек!