Last news in Fakti

16 Януари, 2024 10:00 1 167 5

Директор напусна Берое и заяви: Колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже

  • берое-
  • стелиян попчев-
  • футбол

Освен това наставниците разкриха, че имат да получават по 3 месечни възнаграждения

Директор напусна Берое и заяви: Колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже - 1

Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев напусна клуба, твърди "Тема Спорт". Така при заралии не остана нито един българин, който да заема ръководен пост. Треньорите от детско-юношеската школа вече алармираха, че там от доста време са без началник и не знаят към кого да се обръщат за решаване на текущи въпроси.

Освен това наставниците разкриха, че имат да получават по 3 месечни възнаграждения. А школата дължи пари за охрана, медицински разходи, та дори виси и към местната централа на БФС, защото няма средства за заплащането на съдийски такси.

Старозагорският клуб се намира в огромна криза и ако Ернан Банато не извади свежи средства, то получаването на професионален лиценз за следващата кампания също е под въпрос.

"Житейският ми опит ме научи, че колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже, толкова по-уверен е в себе си и в абсолютната си правота и толкова по-трудно е склонен да приеме чужда гледна точка. Ето защо да спориш с прости хора е един тъжен избор. Колкото повече общувате с прости хора, толкова повече се учите на смирение и толкова повече цените силата на думите и тяхната уместна навременна употреба. В живота ми присъстват и изключителни личности, което е супер. Комуникацията с екземпляри без грам акъл в главата прави човек благодарен за всички онези прекрасни хора, които има в живота си!", написа Попчев във Фейсбук.

Директор напусна Берое и заяви: Колкото по-прост е един човек, толкова повече неща иска да каже


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сила

    13 0 Отговор
    Леле Мале, ДОЖИВЯХ...... Футболист да изрече смислени и грамотни слова....... Не съм го чувал този човек, но по добро определение за ПРОСТОТИЯТА не бях чел (без Радичков, разбира се)

    Коментиран от #4

  • 2 Сила

    4 0 Отговор
    Леле Мале, ДОЖИВЯХ...... Футболист да изрече смислени и грамотни слова....... Не съм го чувал този човек, но по добро определение за ПРОСТОТИЯТА не бях чел (без Радичков, разбира се)
  • 3 Реалност

    8 1 Отговор
    Доста е извратено,град с голямо присъствие по стадионите без нито един българин в ръководния състав .
  • 4 Респект

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "Сила":

    По добре замълчи като не си го чувал този човек ,направил е прекалено много за отбора покажи уважение не всичко е хейт в този живот.

    Коментиран от #5

  • 5 Сила

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Респект":

    Това, което е казал явно важи и за тебе....ПРОЧЕТИ ПАК КАКВО СЪМ НАПИСАЛ, В КАКЪВ СМИСЪЛ....... ако трябва няколко пъти, дано го осъзнаеш