Last news in Fakti

16 Януари, 2024 18:37 3 152 1

Григор Димитров със страхотни думи

  • спорт

Бяло-зелено-червена мода в Мелбърн

Григор Димитров със страхотни думи - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров победи Мартон Фучович в първия кръг на Аустрелиън Оупън.

Дими, както го нарича легендата Борис Бекер, записа 4:6, 6:3, 7:6(1), 6:2.

Димитров ще играе с Танаси Коканакис в следващия кръг. Австралиецът ще има подкрепата на своите сънародници на корта в Мелбърн, но и хасковлията ще се радва на агитка.

"Вие сте страхотни, виждах толкова много български знамена, беше чудесно", каза Григор към своите български фенове, които го подкрепиха от трибуните срещу Фучович.

Задава се голям мач, в който фаворитът е Григор Димитров от България.

*Снимката е от АТП Къп 2020, когато хасковлията и тимът на България шокираха отбора на Великобритания с 2:1 победи. Гришо победи на сингъл, а след това с Александър Лазаров изненадаха една от най-силните двойки в тениса Джейми Мъри и Джо Салсбъри. Тази година Григор започна участието си в Тура с титла в Бризбейн, сега ще се опита да прослави България и на Аустрелиън Оупън 2024.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.