Last news in Fakti

17 Януари, 2024 11:00 1 249 2

Ето защо Везенков изигра един от най-резултатните си мачове в НБА (ВИДЕО)

  • александър везенков-
  • спорт-
  • нба-
  • баскетбол-
  • сакраменто кингс-
  • финикс сънс

Саша имаше два престоя на паркета и се справи доста добре

Ето защо Везенков изигра един от най-резултатните си мачове в НБА (ВИДЕО) - 1

Българинът Александър Везенков записа 14 точки, 2 борби и 1 асистенция с игра от 17 минути и 41 секунди при загубата на Сакраменто Кингс от Финикс Сънс със 117:119 в среща от редовния сезон на НБА. Той имаше два престоя на паркета и се справи доста добре. Саша остана извън тройката на най-ефективните за Сакраменто, като се намести на четвърто място по ефективност за своя отбор и на седмо общо сред всички 18 играчи, които записаха игрово време.

За първи път Везенков влезе в игра при 39:27 за неговия отбор и малко след това реализира първите си точки. Той остана на паркета до края на първата четвърт и започна във втората, като напълно оправда доверието на Майк Браун. Българинът наниза няколко коша, бе точен включително от тройката, като дори за момент стана третият най-резултатен играч на паркета. Везенков се оттегли на почивката с 12 точки, 2 борби и 1 асистенция, както и игрово време от 9 минути и 7 секунди.

Първата половина от второто полувреме бе ознаменувана и от началото на втория престой на Александър Везенков на паркета, с което българинът записа над 10 минути игра. Той се задържа в игра шест минути преди финалната сирена. Тогава Майк Браун пусна състава, с който започна срещата.

Вижте какво направи Везенков срещу Финикс във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И сега кво?

    5 2 Отговор
    Абе няма ли още българи, които са купени в чужбина, та по 5,6 пъти на ден ни занимавате с този Везенков. Другите толкова ли са безлични? Просто ги обиждате и издигате в култ съвсем посредствен спортист.

    Коментиран от #2

  • 2 УРА,,УРА

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "И сега кво?":

    Видя ли името на Везенков в заглавието нито чета, нито коментирам вече.