Last news in Fakti

17 Януари, 2024 15:04 1 108 5

Типична победа за Джокович

  • спорт

Ноле е с изключителна психика

Типична победа за Джокович - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Новак Джокович е може би най-големият биткаджия в историята на тениса. Той е рекордьор по титли от Големия шлем при мъжете с 24 трофея.

Джокович е шампион от Аустрелиън Оупън 2023.

Джокера доказа класата си за пореден път. Той победи трудно във 2-рия кръг на Аустрелиън Оупън 2024 представителя на домакините Алексей Попирин. Попирин е играч от първата петдесетица на ранглистата на АТП и се представи много силно срещу балканеца, но това не беше достатъчно.

6:3, 4:6, 7:6 (4), 6:3 за Джокович.

Сърбинът отрази 4 сетбола в третия сет, включително 3 последователни. В следващия кръг в Мелбърн Джокера ще играе с Томас Мартин Етчевери.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 браво

    10 1 Отговор
    Ноле.Голям си.
  • 2 нено

    8 1 Отговор
    Ноле , ти си върха, ти си православен, ти си наш брат!!!
  • 3 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 1 Отговор
    Като гледах тази "Хищна" публика...............Едва ,ГосподДжока наделя.....ачът на Григор,срещу тази публика ще е ....много тежък.Този мач на Григор ще е по труден от мача му 3тия кръг,ако стигне до 3ти кръг!
  • 4 ъммм

    1 1 Отговор
    тоя докога ще е новак, не е ли вече про ?
  • 5 Ноле е симулант

    1 1 Отговор
    Ноле няма никаква психика.