Last news in Fakti

17 Януари, 2024 19:18 3 475 5

Михаел Шумахер ще присъства на сватба

  • спорт

Спортните фенове стискат палци за Шуми

Михаел Шумахер ще присъства на сватбата на дъщеря си Джина Мария, пише италианското издание "Кориере Дела Сера". Събитието ще се проведе през лятото.

Вилата, в която ще се проведе сватбата, ще бъде под надзор на охранителна фирма. Бодигардовете ще имат за ключова задача да не бъде допуснато изтичане на снимки в медиите.

7-кратният шампион на Формула 1 Шумахер пострада при тежък инцидент през 2013 година. Актуалното му здравословно състояние се пази в тайна. Ясно е, че Шуми се бори за живота си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👍👍👍👍👍

    16 2 Отговор
    Дано се оправи. А момента си е личен. Трябва да си психо да искаш да гледаш такива снимки или да правиш, ако са забранени.
  • 2 Фръц

    4 6 Отговор
    Ще присъства, ама ще е невидим?! Нещо, взе да писва.
  • 3 Типичният българин

    2 2 Отговор
    Тоя го направиха на чучело, ще има Уикенда на Барни 2
  • 4 доктореску

    1 2 Отговор
    Като чучело е
  • 5 Аз Клавдий

    1 4 Отговор
    Шумито отдавна не е между живите, семейството поддържа версията, че все още диша заради интереса на медии и общественост...