Last news in Fakti

27 Януари, 2024 10:06 752 0

Ботев (Пд) продава Бароан на Коняспор

  • ботев пловдив-
  • бароан-
  • коняспор-
  • трансфер

Французинът е заявил пред ръководството, че няма да поднови изтичащия си през лятото договор

Ботев (Пд) продава Бароан на Коняспор - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан е пред трансфер в туския Коняспор, съобщават местните медии. Според информациите интересът на Коняспор към 23-годишния французин е много сериозен. Тимът е замесен в борбата за оцеляване и има остра нужда от нов нападател. Турците проявяваха интерес и към Георги Николов, но до сделка така и не се стигна, а младежкият национал премина именно в Ботев, предава sportal.bg.

Не е изключено трансферът на Бароан в Коняспор да се осъществи в началото на следващата седмица. Таранът категорично е заявил пред ръководството, че няма да поднови изтичащия си през лятото договор и ще напусне. Французинът не взе участие и във вчерашната контрола на тима, като от клуба съобщиха, че той е измъчван от контузия.

"Антоан Бароан е все по-близо до това да започне да тренира нормално с отбора, защото продължава да се възстановява след контузията, която получи в края на първия полусезон. Ние сме в очакване на момента, в който той ще започне да тренира на пълни обороти с тима”, коментира треньорът на “канарчетата” Душан Керкез.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА