Last news in Fakti

30 Януари, 2024 12:11 1 998 4

Юрген Клоп със специален поздрав към българи

  • футбол

Клоп поздрави всички български привърженици на Ливърпул

Българският футболен общественик Кирил Евтимов беше сред гостите на стадион "Анфийлд" при победата с 5:2 над Норич за FA Cup. Той беше в компанията на своя баща Андрей, който е дългогодишен привърженик на "червените" от Града на Бийтълс. Мачът беше в центъра на вниманието на световни медии, тъй като само дни по-рано мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп обяви, че ще напусне поста си след края на сезона.
Германският специалист отдели време за среща с Евтимов. Родният финансист предаде на 56-годишния мениджър на Ливърпул специални поздрави от бившия национал Димитър Рангелов, който игра под ръководството на Клоп в Борусия Дортмунд.

От своя страна Юрген Клоп изказа благодарността си на всички български фенове на Ливърпул за подкрепата към отбора и прати поздрави и на Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гогата

    10 14 Отговор
    Благодарим за тази абсолютно ненужна нам информация
  • 2 лоза

    7 10 Отговор
    Голям и зелен празъ! Дрънъ-дрънъ!
  • 3 Анджо

    12 1 Отговор
    Най великият Английски отбор.
    Ако не ги бяха наказали за 20 год. Манчестър щеше да им дишат прахтта след тях.

    Коментиран от #4

  • 4 япа тоя

    2 7 Отговор

    До коментар #3 от "Анджо":

    Чак пък най-великия вземи смени дилъра смот.аняк ако не беше Клоп пак 7ми 8ми където ви е мястото