Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 13:20 1 205 0

Десподов с благороден жест

  • футбол

Кирил май е в най-добрата си футболна форма, зарадва и кандидат футболисти

Десподов с благороден жест - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Капитанът на националния отбор на България и звезда на ПАОК Кирил Десподов зарадва с 30 футболни топки децата на ФК Железница. "На днешната мразовита тренировка децата бяха "стоплени" от една неочаквана и приятна изненада - 30 броя чисто нови топки, подарени на ФК "Железница" от капитана на националния отбор Кирил Десподов. Ръководството на ФК "Железница" изказва своята сърдечна благодарност за щедрия дар", написаха в официалната страница на клуба във Фейсбук.

ПАОК е лидер в класирането на гръцкия шампионат. Десподов е може би най-добрият футболист в момента в гръцката футболна лига. Той не остави шансове на защитата на Панатинайкос в последния кръг на шампионата с 2 гола за 3 точки за домакините от "Тумба".


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА