Last news in Fakti

4 Февруари, 2024 20:00 949 5

Ново попълнение на Левски: Искам да празнувам голове със "сините" фенове (ВИДЕО)

  • левски-
  • карлос охене-
  • футбол

Чувствам се добре и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба

Ново попълнение на Левски: Искам да празнувам голове със "сините" фенове (ВИДЕО) - 1

Новото попълнение на Левски Карлос Охене даде първото си интервю пред клубната телевизия. 30-годишният халф, който беше привлечен от Хебър, разказа как се е почувствал при първия мач със синята фланелка, как е приет в отбора, какви са целите му и колко време му е отнело да вземе решението да премине при "сините".

"Чувствам се добре и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Много съм щастлив да съм тук. Много бързо взех решение да направя трансфера“, започна Охене.

"Почувствах се благодарен при дебюта си, удоволствието е невероятно, когато излезеш с екипа на Левски. Чувствам се невероятно с новите си съотборници“, коментира още 30-годишният халф.

„Първото и най-важно бе разговорът ми с треньора, който ми сподели философията си за футбола, която изповядва, защото аз досега играех в друга схема и трябваше бързо да се адаптирам към настоящата. Искам да помогна на отбора да изпълни целите си през сезона. Искам и да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам със „сините“ фенове. Много бих искал да спечеля нещо с отбора още тази година. Ще бъде нещо невероятно в кариерата ми“, каза още Охене.

„Имам приятели, които са били в Левски. Франсис Нар ми е много близък и съм му казвал, че искам да играем заедно в този отбор. След като подписах ми изпрати съобщение: "Вече си част от „синия“ клуб, забавлявай се“! Апелът ми към феновете ни е да ни подкрепят, както са го правили винаги, а ние ще дадем най-доброто от себе си“, завърши Карлос Охене.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Любката

    1 1 Отговор
    Честито, такъв кадър знам защо Ви го пуснах.
  • 2 Биби Кинк

    2 2 Отговор
    Тоа па, искал гол да празнува с фенйовете!?
  • 3 Хаха

    1 3 Отговор
    Отново ни разсмивате с новини за оборчето . А те не бяха ли едва 6ти в най-слабото първенство на Европа ?
  • 4 Хахахаха

    4 2 Отговор
    Като дойде време да си получи заплатата и му кажат, че за всеки е чест и гордост да работи в Лески без пари, тогава ще започнат празниците за този глупак! Още не знае, в какъв 00 е попаднал!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.