Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 12:46 861 3

Контузии принудиха Левски да отмени контрола в Турция

  • левски-
  • футбол-
  • контрола-
  • кайсар

Причината е наличието на контузени играчи в състава на Левски, които не могат да вземат участие в тренировъчния процес и в оставащите до края на зимния лагер контролни срещи

Контузии принудиха Левски да отмени контрола в Турция  - 1

Контролата на Левски срещу Кайсар, която бе предвидена за 6 февруари, няма да се проведе по предложение на "сините" и със съгласието на казахстанския клуб.

Причината е наличието на контузени играчи в състава на Левски, които не могат да вземат участие в тренировъчния процес и в оставащите до края на зимния лагер контролни срещи.

Полузащитникът Асен Чандъров и нападателите Преслав Бачев и Стивън Гаоте напуснаха лагера на тима днес и се прибраха в София за допълнителни медицински изследвания, пишат от Левски на официалната си Фейсбук страница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор
    Контузии принудиХА Левски.....
  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор
    За Левски и ФК "Левски" си ме 3-л
    стотина пъти ❗
  • 3 глоги

    2 1 Отговор
    Контузии принудиХА РЪКОВОДСТВОТО НА ФК "Левски" да отмени контролаТА СИ в Турция.ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Е ПРАВИЛ КОНТРОЛА В ТУРЦИЯ! И Е ОБЕСЕН ОТ ТУРЦИТЕ,КАТО Е ИМАЛ ПО ТЯЛОТО СИ МНОГО КОНТУЗИИ.