Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 08:00 1 881 5

Златно момиче с интересни разкрития след раждането (СНИМКИ)

  • токио 2020-
  • мадлен радуканова-
  • спорт-
  • раждане-
  • художествена гимнастика

Отидох да раждам 70 кг, а сега съм 54

Златно момиче с интересни разкрития след раждането (СНИМКИ) - 1

Олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио 2020 Мадлен Радуканова бързо-бързо върна килограмите си след раждането. В първите дни на януари златното момиче стана майка на момиченце. Не минаха и два месеца обаче и тя отново е в отлична форма.

„Когато забременях, бях 55 кг, отидох да раждам - 70 кг, и сега съм 54“, разкри красивата млада майка пред феновете си в Инстаграм, където организира чат, докато бебето Карина спи. Тя призна също, че в началото на бременността била убедена, че с любимия Божидар Темелков ще си имат момче. „Радвам се повече, че си имаме прекрасно момиченце първо. Второто ще е момче“.

Скоро тричленното семейство ще напусне София, за да се премести в родния на бившия национал по джудо Сливен. „Работата на Божидар е там, моята вече е да се грижа за Карина“, обясни Мадлен, която ще има помощта на родителите и брата на любимия мъж. В столицата пък се осланя на своите татко Милен и мама Наташа, както и на сестра си Лилия.

"Погачата на малката ни принцеса Карина. Благодарим на всички орисници за прекрасните пожелания", написа Мадлен към снимки от радостно събитие за новороденото бебе.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 1 Отговор
    Голяма"новина", колко жени раждат всеки ден, а тая с какво е по-различна, да не би като е родила и да изср ла злато?!
  • 2 Кой

    8 0 Отговор
    се интересува от всичко това , че ѝ от килограмите ѝ ?
  • 3 етикет

    5 1 Отговор
    родния на бившия национал по джудо Сливен. СЛИВЕН НЕ Е НАЦИОНАЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ ПО ДЖУДО.
  • 4 Aлфа Bълкът

    3 0 Отговор
    Бебе 3-4кила, околоплодна течност 1-2литра, още 2кила плаценти, млаценти, червалъци, ей ги де са 6-8кг.
  • 5 681

    1 0 Отговор
    Да и оръснат шайбата