Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 20:40 2 331 0

Скандалите в Ботев Пловдив продължават, от клуба пуснаха ново ВИДЕО

  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • скандали

От клуба заявиха, че очакват правоохранителните органи да следват своите ангажименти и да разплетат казуса докрай

Скандалите в Ботев Пловдив продължават, от клуба пуснаха ново ВИДЕО - 1

Скандалите в Ботев Пловдив продължават. Клубът публикува ново видео в социалните мрежи, в което се вижда, че е имало човешка намеса за техническите проблеми с електрозахранването на "Колежа" в последните дни. От клуба заявиха, че очакват правоохранителните органи да следват своите ангажименти и да разплетат казуса докрай.

Ето какво написаха от Ботев:

"Уважаеми Ботевисти,

Бидейки непоколебими в желанието си да върнем нормалността в "жълто-черното" общество, сме длъжни да публикуваме кадрите, които дават допълнителна светлина относно техническите проблеми с електрозахранването на стадион "Христо Ботев" през последните дни.

Вярваме, че правоохранителните органи ще следват своите ангажименти, като ще доведат разплитането на този казус до край.

Убедени сме, че "жълто-черната" общественост е достатъчно мислеща и разбираща атаките, на които е подложен клубът ни в последните над 6 месеца."


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА