Last news in Fakti

15 Февруари, 2024 13:00 1 571 7

Наш европейски шампион нададе вой заради лъжи и безпаричие

  • ангел русев-
  • вдигане на тежести-
  • европейски шампион-
  • спорт

Получихме обещание от президента, но той дори не дойде да ме поздрави

Дори в разгара на чудесното представяне на родните щангисти на европейското първенство в София, скандалите и безпаричието продължават. Шампионът в категория до 55 кг Ангел Русев съобщи, че след успеха не е бил поздравен от президента на федерацията Ариф Маджид.

"За съжаление преди първенството отново имахме разделение, трудности, безпаричие. Получихме обещание от президента, но той дори не дойде да ме поздрави. А аз нищо не съм му казал или направил, това е напълно неочаквано за мен", разказа при гостуването в bTV Ангел Русев.

"Звъняха на личната ми треньорка да дойде да ме награждава. Не знам каква е причината. Този месец трябваше да получим заплати, но...", обясни още 22-годишният тежкоатлет, който вече има четири европейски титли.

Хаосът в един от най-успешните ни спортове продължава вече дълги години. В края на януари Маджид заплаши да подаде оставка, след като 13 клуба внесоха подписка за отстраняването му. По-късно бизнесменът размисли, а петима от членовете на Управителния съвет подадоха сигнал срещу него за финансови злоупотреби в Софийската районна прокуратура, КПКОНПИ и Министерството на младежта и спорта (ММС).


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 11 Отговор
    Важна е славата не парите! Щом ламти за пари нема душа....
  • 2 Кадир

    5 1 Отговор
    О, какво ме интересува това? Поздравявам спортистите, но искам да ги попитам, когато спечелиш титла от състезание между спортисти от цивилизования свят, следва ли да се считаш за шампион, при положение, че най-силните състезатели, или не участват, или им е забранено. Какъв шампион си всъщност като най-силните не участват?
  • 3 Тома

    4 0 Отговор
    Президента ги е поздравил с песента пари няма действаите
  • 4 Време е за Възраждане

    4 0 Отговор
    И министерството на спорта е срам за България както всички останали. Престъпници
  • 5 Време е за Възраждане

    5 0 Отговор
    Що за интелект от коментиращите? Бездушни миризливи риби........ Затова ни управляват престъпници и предатели
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.