Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 13:45 1 007 3

България ще е домакин на жестоки битки

  • bare knuckle fighting championship-
  • битки-
  • мма-
  • спорт-
  • бокс с голи ръце

Вече има планирано събитие в България и то е насрочено за 22-ри март, 2024-та

България ще е домакин на жестоки битки - 1

Световната организация по бокс с голи ръце Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) има вече планирано събитие в България и то е насрочено за 22-ри март, 2024-та.

Още преди първото събитие на BKFC в Европейския съюз, което се проведе на 17-ти ноември в София, интересът към бойната галавечер беше голям и американският промоутър видя потенциала за развитие на турнирите и тук и директно започна планиране на следващото събитие в региона.

Съвместно с представителя на BKFC за Европа, Любомир Геджев, турнирът вече има следваща насрочена дата - 22-ри март, като твърде вероятно е тя да не е единствена за следващата година. Билетите за голямото събитие на 22- ри март вече са в продажба.

След невероятния успех на шоуто през Ноември, BKFC се завръща с гръм и трясък за да покаже, че през 2023 беше само загрявката. В главната битка на вечерта, в категория до 93кг, ще се изправят двама от най-успешните български ММА бойци - Калоян Колев и Тони Маркулев.

В събитието ще можете да видите още сръбската легенда в смесените бойни изкуства Vaso Bakocevic, впечатляващият Веселин Иванов-Лудия, който записа зрелищна победа в своя дебют за BKFC, завръщането в ринга на добре познати български имена като Николай Алексиев и Станой Табаков, дамски сблъсък, бойци от световно известни вериги като "Оne FC", "Glory" и още много други.

Водят се преговори с Благой Иванов - Багата. От BKFC споделиха, че са отправили предложение към българина и очакват неговия отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    0 2 Отговор
    Едно време римските управници, като видели, че народа много почва да недоволства и почва да намирисва на бунт, му спретвали едни гладиаторски боеве. На тия боеве, раздавали безплатно вино и храна. От там дошъл израза "Хляб и зрелища".
    Нещата от тогава до сега са се променили доста. Пак предлагат зрелища, ама вече не са безплатни. А хляба и виното, кой за каквото има пари. И те не са безплатни вече.
    Но шилето си е шиле и тогава и сега.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.