Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 13:43 3 532 4

Джокович си е Джокович! Дори на 36 години той...

  • спорт

Гордост за Балканите

 Джокович си е Джокович! Дори на 36 години той... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Стефанос Циципас изплесна от Топ 10 на ранглистата на АТП. Гъркът вече е 11-ти. Григор Димитров пък е 13-и. Традиционно силните хървати в момента са в лек регрес при мъжете в тениса. Другите момчета от страни от полуострова са далеч от Топ 10 сега, с изключение на Джокера.

И Балканите от много време насам имат само 1 представител в десетката на ранглистата на тениса при мъжете.

При това 36-годишен.

Но не кой и да е. А най-успешният тенисист за всички времена на сингъл при мъжете.

Джокера, лидерът на ранглистата.

Новак Джокович е единственият играч от полуострова ни в десетката сега, но той не е просто топ играч, той е най-добрият! 9855 точки и първа позиция за сърбина.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 36 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перничанин

    23 5 Отговор
    Браво Ноле !!!
  • 2 Артилерист

    27 6 Отговор
    И какви гадни номера на такъв велик тенисист като Джокович въртяха австралийските подлоги на американците за предния Австралия корен. Джокович е голям патриот на своята Родина и в редица изказвания не пропусна да припомни на американците за варварските им бомбардировки на Югославия. Почит, уважение и пожелания за здраве и още много спортни успехи, Джокович!
  • 3 Въпрос

    9 0 Отговор
    Какво означава "изплесна"?
  • 4 вав

    4 24 Отговор
    пълен смешник,грозен и нагъл сърбин,номер едно ама друг път