Last news in Fakti

13 Януари, 2014 09:49 15 736 3

Забелязан случайно

  • серия а-
  • доменико берарди-
  • сасуоло-
  • милан-
  • ювентус-
  • обзор

19-годишен младок, изумил света с четирите си гола във вратата на Милан

Забелязан случайно - 1
Снимка: БТА/ AP

Роден преди 19 години в Кариати, Италия. Запалва се по футбола и започва в местния Кастело, където обаче не може да пробие. Преди три години при посещение на брат си в Модена се включва в квартален мач, в който случайно е забелязан от местните момчета. Посочен е на помощник-треньора в юношеската школа на Сасуоло. Другото е история!

Доменико Берарди – 19-годишният младок, изумил целия свят с четирите си гола във вратата на Милан.

Във вчерашния мач от 19-ия кръг на италианската Серия „А“ Милан поведе набързо на новака Сасуоло с попадения на Робиньо и Балотели. Срещу „росонерите“ обаче се изправи тийнейджър, пределно мотивиран да се докаже. Берарди, собственост на Ювентус, наниза три гола само до почивката, а малко след началото на второто полувреме вкара и четвърти. Гостите от Милано върнаха едно попадение в 86-ата минута, но не успяха да изравнят и записаха седма загуба от началото на сезона. Сасуоло, от своя страна, „изплува“ от дъното на таблицата след звучния шамар 4:3 срещу Милан.

Дебют за „росонерите“ направи новата покупка Кейсуке Хонда, който бе привлечен през зимата. Японецът обаче само изгледа отблизо поредното унизително и срамно представяне на възпитаниците на Масимилиано Алегри.

В друга среща от кръга шампионът Ювентус победи като гост Каляри с 4:1. Домакините поведоха в средата на първата част, но „бианконерите“ изравниха в 31-ата минута чрез Йоренте. Така се стигна до 73-ата, в която влезлият като резерва Маркизио нанесе топовен удар от далечно разстояние, вкарвайки безценен гол за тима си. До края се разписаха отново Йоренте и Лихтщайнер, носейки 11-а поредна победа на отбора в местното първенство.

„Старата госпожа“ е лидер във временното класиране с актив от 52 точки, следван от Рома с 44 и Наполи с 42. „Вълците“ не срещнаха проблеми при домакинството си на Дженоа и победиха с 4:0, докато неаполитанците сразиха Верона като гост с 3:0.

Тази вечер ще се изиграят последните две срещи от полусезона в калчото. Сампдория приема Уидинезе, а Интер излиза срещу Киево. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 1 Отговор

    Коментиран от #3

  • 2 Shmeker

    1 1 Отговор
  • 3 Бай Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":