Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 18:20 908 0

Байерн Мюнхен иска Шаби Алонсо

  • байерн мюнхен-
  • шаби алонсо-
  • томас тухел-
  • футбол

Баварците днес обявиха, че се разделят с Томас Тухел след края на сезона и 42-годишният испанец е фаворит на шефовете за негов заместник

Ръководството на Байерн Мюнхен иска за треньор Шаби Алонсо от лятото, пише Флориан Плетенберг. Баварците днес обявиха, че се разделят с Томас Тухел след края на сезона и 42-годишният испанец е фаворит на шефовете за негов заместник.

През този сезон Алонсо прави фурор с Байер Леверкузен и е напът да отмъкне титлата от баварците. Той е бивш футболист на Байерн и познава отлично обстановката на "Алианц Арена".

От германския колос вече са се свързали с представители на испанския треньор и са заявили желанието си да го привлекат от лятото. На този етап обаче специалистът е изцяло фокусиран върху Леверкузен.

Интерес към Шаби Алонсо има и от Ливърпул, където търсят заместник на Юрген Клоп.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА