Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 14:00 1 702 2

Упълномощиха клуб от елита да помогне на Бербатов за Конгреса на БФС

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • пирин благоеград-
  • бфс

Предложението представи кметът Методи Байкушев, който посочи, че такова искане е получено преди няколко дни

Упълномощиха клуб от елита да помогне на Бербатов за Конгреса на БФС - 1

Общинските съветници в Благоевград гласуваха предложение, с което упълномощиха управителя на ОФК Пирин (Благоевград) да номинира Димитър Бербатов за кандидат-президент на БФС на предстоящия конгрес, свикан на 15 март.

Предложението представи кметът Методи Байкушев, който посочи, че такова искане е получено преди няколко дни. Сред мотивите, с които се внася предложението за гласуване, е фактът, че Благоевград е роден град на Димитър Бербатов.

"Нормално е, нашият клуб е негов роден клуб, той е почетен гражданин на Благоевград. Аз лично подкрепям това решение, вече какво ще стане на самия конгрес е отделен въпрос. Смятам, че е редно нашият град да подкрепи нашия съгражданин в това начинание", добави Байкушев.

Решението бе прието с 33 гласа „за“, 3 гласа „против“ и един „въздържал се“.

Както е известно, кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС вече беше издигната от аматьорския Пирин (Гоце Делчев).


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От гетото

    2 2 Отговор
    И този ритнитопковец започна да се изживява като организатор и политик.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.