Last news in Fakti

26 Февруари, 2024 09:52 1 217 3

ЦСКА с нов проблем!

  • цска-
  • черно море-
  • футбол-
  • фернандо каранга-
  • арда-
  • купа на българия

Той със сигурност ще бъде наказан за предстоящото домакинство на Арда

Чаканият с големи надежди от феновете Фернандо Каранга може да пропусне следващите два двубоя на ЦСКА. Той със сигурност ще бъде наказан за предстоящото домакинство на Арда от турнира за Купата на България, но е твърде вероятно санкцията му да бъде по-голяма от един мач.

Той бе изгонен с директен червен картон срещу Черно море след неразчетено влизане с бутоните в глезена на Васил Панайотов, което дава право на Дисциплинарната комисия да му наложи по-сурово наказание.

Бразилецът можеше да види червения цвят още в 15-ата минута, когато се развика в лицето на страничния съдия, тъй като е вдигнал засада при гола му. Това деяние със сигурност заслужаваше втори жълт картон, който щеше да му е втори, след като по-рано Валентин Железов доста пресилено го бе предупредил официално за фаул в атака.

В крайна сметка на Каранга не му се размина и той напусна терена преждевременно в 73-тата минута, а днес предстои да стане ясно и за колко време ще бъде наказанието му.

Това ще е петото му наказание в България. Една от предишните четири санкции по време на първия му престой в ЦСКА беше заради действия извън игровото време. Той отпразнува победа над Левски с получен от фенове надуваем член със закачен шал. Това му донесе 1 мач и глоба от 6000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    12 6 Отговор
    Проблемите за цска свършиха на 09 09 2016г, тогава цска ФАЛИРА! Сега проблема е за преименувания Литекс обединен с Етрополе!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алеко Кнс

    10 2 Отговор
    Цска има ужасно ръководство! Този Каранга е невероятно конфликтен и нагъл. В цяла Европа ще е с червен картон до 65 минута. Спори със съдии за всеки тъч като им крещи буквално в носовете и хвърчат слюнки към реферите. Ръкомаха като превввъзбуден мааййймун. Отвратителен и носи повече негативи отколкото позитиви на отбора. От първата минута е гневлив и агресивен и всички са му длъжни. Ръководството трябваше до сега да му обясни , че от него се чакат попадения , а не червени картони - напълно заслужени и винаги закъснели.