Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 21:30 1 496 2

Левски привлича бразилец

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер-
  • бразилец

"Сините" финализират още един входящ трансфер през зимния трансферен прозорец

Левски привлича бразилец - 1

Левски е изключително близо до това да финализира още един входящ трансфер през зимния трансферен прозорец.

“Сините“ на Николай Костов ще подсилят още редиците си с пореден бразилец, който официално ще парафира договор с клуба от „Герена“ в четвъртък. Треньорът на столичани държи да се подсилят всички линии, след като до този момент през сезона клубът привлече Фабио Лима, Патрик Мислович, Хоакин Фернандес и Карлос Охене.

Все пак през зимата „сините“ се разделиха с ключови футболисти, като продадоха Уелтън, Роналдо, Дарлан и Жереми Петрис. Андриан Краев пък е натирен да тренира във втория отбор на Левски, след като страните не се разбраха за контракта на полузащитника, който изтича след края на сезон 2023/2024.

Левски стартира добре пролетния дял от шампионата, като записа две „чисти“ победи над Пирин Благоевград и Арда Кърджали и тимът се изкачи в таблицата на efbet Лига. В следващия кръг тимът ще гостува на полуфиналиста от Sesame Купа на България – Хебър Пазарджик.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАЗИЛЕЦ .

    1 1 Отговор
    МИ НЕКА БРАЗИЛЕЦ ГИ ОПРАШИ ПЪК !
  • 2 НЕ ЗНАМ ТЕЛК ДА СЕ ОПРАВЯ С БРАЗИЛЕЦ !

    1 1 Отговор
    АМА НЕКА ОПИТАТ , ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТЕЛКА ИМ Е 100% С ПРИДРУЖИТЕЛ !