Last news in Fakti

1 Март, 2024 06:45 912 5

Коловати се отказва от президентската надпревара в БФС!

  • илиан стоянов-
  • бфс-
  • футбол

Коловати подкрепи Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата за президентския пост на футболния съюз

Коловати се отказва от президентската надпревара в БФС!  - 1

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз – Илиан Стоянов, обяви, че се отказва от президентската надпревара.

Причината за това е законодателството в Япония, което не позволява на бившия национал да напусне страната и да се прибере в България, за да участва на Конгреса на БФС на 15 март.

Коловати подкрепи Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов в борбата за президентския пост на футболния съюз.

Ето какво написа Стоянов на профила си във Фейсбук:

„Приятели,

Днес беше крайният срок за подаване на документи за кандидатурите за президент на БФС. Преди Нова Година анонсирах, че ще участвам в тази битка, но поради невъзможност да напусна Япония, свързана с особености в местното законодателство, се отказах от това си намерение. Синът ми учи и тренира тук и като негов родител трябва да съм до него до навършване на неговото пълнолетие.

Пожелавам успех на екипа на Стилиян Петров. Зная че той не е лице на този екип, но той беше моят избор, защото е обединителна фигура и човек с голямо сърце. Искрено вярвам, че след 15-и март ще започне реална промяна в българския футбол!

Поздрави и успехи!“


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преминаващ

    2 0 Отговор
    Правилно
  • 2 Милиционер

    1 2 Отговор
    Сина на Дучето е това а не на Коловати. Еййй уййй Коловати ....
  • 3 Перо

    3 3 Отговор
    Бербатов и джендъризма са несъвместими с БФС!
  • 4 Евро Футбол

    2 1 Отговор
    Едно време в сектор Г се пееше: "Ей чуй Коловати, Дучето ... жена ти". После се налагаше Дучето да обяснява пред медиите, че дори не е виждал жената на Илиян Стоянов

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Евро Футбол":

    Ама Дучето е цесекар и не признава МЕНТЕТО!