Last news in Fakti

8 Март, 2024 16:18 697 2

Росица Денчева елиминира първата поставена на турнир в Гърция

  • спорт

Денчева е много талантлива

Росица Денчева елиминира първата поставена на турнир в Гърция - 1
Снимка: БГНЕС

Росица Денчева се класира за полуфиналите на турнира на клей за жени в Ираклион (Гърция) с награден фонд 15 хиляди долара.

16-годишната Денчева поведе на четвърфинала с 5:1 в първия сет преди първата поставена Сапфо Сакелариди от Гърция да се откаже.

Това е трета поредна победа за Росица на турнира. Вчера българката спаси седем мачбола и се наложи с 2:6, 7:5, 6:4 над Виола Турини от Италия.

За място на финала Денчева ще играе срещу победителката от мача между шестата поставена Клавдия Бубелите от Литва и Сара Тату от Великобритания, пише БФТ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    0 0 Отговор
    Много е красива момата!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.