Last news in Fakti

10 Март, 2024 19:53 1 599 3

Борбата в България изглежда почти решена, в Англия - нe!

  • футбол

Във футбола... за златото

Борбата в България изглежда почти решена, в Англия - нe! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лудогорец победи с 2:0 като гост Ботев Пловдив в мач от първенството на България по футбол. Централният нападател Квадво Дуа (13') реализира за гостите, халфът Пьотровски (27') оформи крайното 2:0 за "зелените".

Лудогорец е на първата позиция с 54 точки и мач по-малко от Черно море и ЦСКА, които имат по 3 точки по-малко. "Орлите" са категорични фаворити за титлата.

Междувременно в Англия дербито на "Анфийлд" между Ливърпул и Манчестър Сити завърши наравно 1:1. Джон Стоунс откри за гостите в 23-ата минута, МакАлистър от дузпа в 50-ата минута реализира за крайното 1:1.

Арсенал и Ливърпул имат по 64 точки на върха, шампионът Ман Сити е с точка по-малко. Защитата на титлата изглежда много по-трудна цел за "гражданите" в Англия, отколкото за "зелените" в България.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 0 Отговор
    Стискам палци на Клопо. Май няма друг тренер, който да е изпращан по такъв начин от всеки отбор!

    Коментиран от #3

  • 2 ЛоИч форевър

    6 3 Отговор
    На острова има интрига между три отбора. В България вчера стана врътката. Вечно вторите, два мача играят с човек повече. Ганчев нахрани гладните Беройски момчета и те се хвърлиха като обезумели срещу моряците. Предишния мач срещу калъфкаджийте се разхождаха. Та да се чуди човек, толкова скъпо второ място за какво им е на ментетата.
  • 3 Тото

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Тези, които следят тотото, знаят, че Арсенал скоро не е ставал шампион. Всичко е една добре режисирана оперетка с превъзходни артисти и многобройни зяпачи наречени фенове ..