Last news in Fakti

11 Март, 2024 11:13 861 4

Един от кандидатите за президент на БФС ще прави важни промени

  • михаил касабов-
  • бфс-
  • футбол

Мисля, че има някои неща, които могат да бъдат променени и аз ще ги направя, ако ме изберат

Един от кандидатите за президент на БФС ще прави важни промени - 1
Снимка: БГНЕС

Михаил Касабов, кандидат за президент на БФС, разкри интересни подробности относно промените, които смята да направи, ако спечели Конгреса.

Той очерта някои от приоритетите в своята програма, свързани със съдийството, изграждането на стадиони, както и работата с подрастващите.

Ето какво точно каза Касабов в предаването "Арена спорт" по БНТ:

"Мисля, че има някои неща, които могат да бъдат променени и аз ще ги направя, ако ме изберат. Основното е постепенното преминаване на професионалния футбол към Професионалната лига, защото така е във всички държави. Аз още в началото на кампанията обявих, че в Изпълкома няма да поканя собственици и президенти на клубовете, тяхното място е в Лигата", сподели футболният функционер, който вече получи подкрепа от два от водещите български клубове - Локомотив Пловдив и Славия.

"Съдийството е една болна тема, но аз смятам, че то не е толкова тежко, колкото се изкарва. Разбира се, има какво да се промени, но това е работа на Съдийската комисия, а не на президента", коментира Касабов.

"Хубаво е да имаме национален стадион, но ние вече разполагаме с два стадиона в Пловдив, като един от тях - "Христо Ботев" ще бъде използван от националния отбор за бъдещите мачове и квалификации. Като софиянец бих искал и в столицата да имаме такова съоръжение и го очаквам от ЦСКА.

Ще обърнем сериозно внимание на подрастващото поколение. За детско-юношеския футбол вече има изготвена програма, по която ще се работи усилено", каза още Касабов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасковски каунь

    4 0 Отговор
    Касабов,
    ти и до сега толкова години беше шеф и нищо не направи ! До шията сме потънали .Сега си се напънал.... Хайде стига де!
  • 2 МисиркоФ

    1 0 Отговор
    един некадърник, комунист, назначен по линия на ДС
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.