Last news in Fakti

16 Март, 2024 15:14 836 6

Локо (Пд) удари Славия като гост

  • славия-
  • локо пловдив-
  • победа-
  • вуцов

"Белите" допуснаха първото си поражение през 2024 година

Локо (Пд) удари Славия като гост - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Локо (Пд) победи с 2:1 като гост Славия в мач от 25-ия кръг в Първа лига. В 18-ата минута шут на Евандро от фаул затрудни изключително много Светослав Вуцов, който изпусна топката и тя излезе в ъглов удар. Точно 11 минути след това Тони Тасев стреля неточно от фаул.

В 32-ата минута Ертан Томбак центрира, получи се разбъркване в наказателното поле на гостите, кълбото падна в Иван Минчев, но ударът му срещна напречната греда зад Кристиан Томов. Три минути преди изтичане на редовното време на първата част Ангел Лясков пробва дълъг извеждащ пас, Вуцов обаче излезе неразчетено извън наказателното поле, размина се с топката и тя попадна в Евандро, който на празна врата даде аванс за Локомотив – 0:1.

Веднага след края на първото полувреме имаше сериозно напрежение между старши треньорът Златомир Загорчич и фенове на Славия.

В 51-ата минута "белите" организираха атака, която бе завършена с удар с глава на Тони Тасев, който не затрудни вратаря на гостите. В 70-ата минута Ертан Томбак центрира към Тони Тасев и той с глава изравни резултата – 1:1.

Радостта на домакините беше кратка, след като само две минути по-късно защитата на Славия не действа добре в наказателното поле и топката достигна до Димитър Илиев, който от наказателното поле реализира втория гол за пловдивчани – 1:2.

Славия опита да достигне поне до равенството, но не успя да създаде голови положения пред вратата на гостите. "Белите" допуснаха първото си поражение през 2024 година, докато Локомотив се изкачи на четвърто място в класирането в Първа лига след втория си последователен успех.

Мачове от 25-ия кръг в Първа футболна лига:
Берое - Ботев Враца 2:2
Черно море - ЦСКА 1948 2:1
Славия - Локо (Пд) 1:2

Днес
Етър – Левски (15:15 часа, Диема Спорт)
Лудогорец - Локо (Сф) (17:45 часа, Диема Спорт)

В неделя:
Крумовград - Пирин (Бл)
Хебър - Арда Кърджали
ЦСКА-София - Ботев (Пд)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честит ви

    6 2 Отговор
    гонзо, честа ви мафия, честит ви Боби
  • 2 Боби

    2 1 Отговор
    Бербатов е бг Навални
  • 3 1926

    3 0 Отговор
    да го дуе Шопия
  • 4 Полека да не е паднала

    2 0 Отговор
    Квото каже бат Венци, това е резултата. Иначе отде пари за заплати?
  • 5 Сзп

    2 0 Отговор
    Почна се,за услуга с услуга.Торбалан си мислеше ,че ще му играят по свирката, но не става защото е последната дупка на кавала.
  • 6 Чочо

    3 0 Отговор
    Щом са ги ударили и то пред свидетели да си наемат адвокат и да ги съдят за " средна телесна повреда"😃