Last news in Fakti

17 Март, 2024 16:45 1 146 1

Мбапе опъва нервите на шефовете на Реал (Мадрид)

  • мбапе-
  • реал мадрид-
  • права-
  • преговори-
  • псж

Играчът иска 90% от рекламните си права

Мбапе опъва нервите на шефовете на Реал (Мадрид) - 1
Снимка: БГНЕС

Френският национал - Килиан Мбапе, продължава да се опитва да договори възможно най-добрите условия в договора си с Реал (Мадрид). Публична тайна е, че нападателят е пред подпис с „кралския клуб”, а на няколко пъти в последните седмици наставникът на ПСЖ Луис Енрике намекна, че клубът се готви за момента, в който Мбапе ще си тръгне, предава gong.bg.

Това ще се случи след края на сезона, след като договорът му с френския гранд изтече. Мбапе на няколко пъти отказа да поднови контракта си, въпреки че до последно от ръководството на ПСЖ таяха надежди, че това ще се случи.

В крайна сметка Мбапе обаче ще напусне и ще подпише с Реал (Мадрид), получавайки бонус от 150 млн. евро.

Въпреки огромната сума, екипът на футболиста продължава да работи за още по-добри условия. В Испания съобщават, че Мбапе е поискал 90% от рекламните си права. Към момента обаче не е ясно дали от испанския гранд ще са склонни да направят подобен компромис.

Мбапе се забърка в скандал с Френската футболна федерация през 2022 година, когато отказа да се снима с националния отбор на Франция след спор за имиджови права. Оттогава темата за футболиста е доста актуална.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    1 1 Отговор
    Сънувах че и мене опъва.