Last news in Fakti

18 Март, 2024 17:37 940 1

Атакуваният от Юрген Клоп журналист: Той продължи да крещи по мой адрес

  • нилс кристиан фредериксен-
  • юрген клоп-
  • журналист-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Тълкувам случилото се като израз на огромното му раздразнение от развоя на срещата

Атакуваният от Юрген Клоп журналист: Той продължи да крещи по мой адрес - 1
Снимка: БГНЕС

Датският журналист Нилс Кристиан Фредериксен, който бе атакуван вербално от Юрген Клоп след загубата на Ливърпул от Манчестър Юн за ФА Къп, заяви, че не изпитва никакви лоши чувства към мениджъра. Германецът си изпусна нервите при един от въпросите на репортера и прекъсна интервюто.

"Това е тъп въпрос. Явно не си в добра форма, нямам нерви за теб", ядоса се Клоп и си тръгна.

Фредериксен разкри, че диалогът между двамата е продължил и след това.

"Той продължи да крещи по мой адрес. Затова го последвах, стори му се много странно. Не приемам случилото се като проблем, не вярвам да има и в бъдеще. При следващото интервю отново ще бъдем приятели от професионална гледна точка. Не мисля, че той ще ми се сърди, аз със сигурност не му се сърдя. Тълкувам случилото се като израз на огромното му раздразнение от развоя на срещата. Неговият мечтан сценарий бе да изведе Ливърпул във финала за ФА Къп на "Уембли" в последния си мач в Англия, но тази възможност му бе отнета. Така че разбирам защо бе толкова ядосан ", обясни Фредериксен.

Той категорично отхвърли тезата, че думите на Клоп "не си в добра форма" са се отнасяли за физическото му състояние.

"Изобщо не беше това. Първо, аз нямам наднормено тегло, но дори и да имах, той никога не би казал подобно нещо. Клоп не е такъв човек, няма никаква злоба в него. Той имаше предвид, че не съм във форма да задам добри въпроси, това е", каза още Фредериксен.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    2 0 Отговор
    Мисирката се радва на своите 5 минути!