Last news in Fakti

22 Март, 2024 15:00 572 1

Защитник на Ливърпул: Роналдо ме накара да се влюбя във футбола

  • ливърпул-
  • ибрахима конате-
  • реал мадрид-
  • роналдо-
  • футбол

Винаги ще избирам него

Защитник на Ливърпул: Роналдо ме накара да се влюбя във футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Защитник на Ливърпул Ибрахима Конате разкри, че бившият нападател на Реал Мадрид Роналдо го е накарал да се влюби във футбола.

„Роналдо или Малдини? Бразилецът! Винаги ще избирам него. Той беше този, който ме накара да се влюбя във футбола. Един ден с приятеля на брат ми си говорихме за футбол и той ме попита дали познавам Роналдо. Казах не и той ми показа видеото. Имах чувството, че гледам магия“, каза Конате, цитиран от France Info.

Роналдо спечели Златната топка два пъти в кариерата си (1997, 2002) и стана Играч на годината на ФИФА три пъти (1996, 1997, 2002). Като част от бразилския национален отбор нападателят стана световен шампион 2 пъти (1994, 2002).

Този сезон 24-годишният Конате изигра 32 мача, в които даде 1 асистенция. След 28 кръга на английския шампионат Ливърпул е на второ място с 64 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    2 1 Отговор
    Ставнявате Назарио Де Лима с Малдини? Централен защитник с централен нападател???? Кво ви става ве , слабооумниции? Не че разбирате от политика, но изобщо не се чувствайте длъжни да дращите за спорт, калмуци!