Last news in Fakti

23 Март, 2024 09:30 753 0

ЦСКА уреди първо лятно попълнение

  • пирин благоевград-
  • иван тасев-
  • футбол-
  • цска-
  • селекция

В полезрението на ЦСКА за следващия сезон има още трима млади българи

ЦСКА уреди първо лятно попълнение - 1
Снимка: БГНЕС

Наскоро излезе информация, че ЦСКА е договорил таланта на Пирин Благоевград Иван Тасев. Смята се, че крилото вече е подписал предварителен договор с „червените“, който влиза в сила от 1 юли, съобщава „Мач Телеграф“.

Иван Тасев е роден на 27 април 2002 година в Сандански. Първо играе в местния Септември, след което облича екипа на „орлетата“ в детско-юношеската школа. Висок е 175 сантиметра. От началото на сезона е играл за Пирин в 25 мача и е вкарал 3 гола във всички турнири.

Както вече стана ясно, в полезрението на ЦСКА за следващия сезон има още трима млади българи, както и талант от чужбина. Преговорите за техните трансфери вече текат.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА