Last news in Fakti

23 Март, 2024 12:30 989 1

Костов въвел изключително строга дисциплина в Левски, глоби играч с 10 бона

  • левски-
  • николай костов-
  • футбол-
  • глоби

Според информацията, 60-годишният специалист е въвел и глоби за закъснение за тренировки

Треньорът на Левски Николай Костов е въвел изключително строга дисциплина в отбора и не се страхува да налага глоби. Той изключително много държи неговите футболисти да следват тактическите му указания. Заради неспазването на това условие, наскоро играч е бил санкциониран с 10 000 лева, съобщава „Трибуна Левски“.

Според информацията, 60-годишният специалист е въвел и глоби за закъснение за тренировки. Техният размер се определя по много любопитен начин. Футболистите въртят „Колело на късмета“, на което са изписани 22 различни санкции. Паричните такива варират от 200 до 1000 лева. Има вариант размерът на глобата да бъде определена от собственика Наско Сираков или пък провинилият се играч да почисти тренировъчното игрище.

Сред другите наказания са заплащане и организиране на тийм билдинг или двучасова работна смяна в клубния магазин. Последният глобен футболист чрез „Колелото на късмета“ е Асими Фадига. Французинът е извадил късмет, тъй като се паднало да плати 200 лева финансова санкция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пак този

    0 0 Отговор
    В България има футбол? Къде са участвали? В кои кръчми имам предвид.