Last news in Fakti

24 Март, 2024 10:00 1 357 13

Шакира направи шокиращо признание, загуби надежда за любовта

  • шакира-
  • футбол-
  • жерар пике-
  • любов-
  • певица-
  • барселона

Мислех, че любовта ще бъде до мен завинаги и това е една от разбитите ми мечти

Шакира направи шокиращо признание, загуби надежда за любовта - 1
Снимка: БГНЕС

Колумбийската поп звезда Шакира направи шокиращо признание и заяви, че не вярва някога отново да намери любовта след раздялата с бившия футболист на Барселона Жерар Пике. 47-годишната певица пусна дългоочаквания си 12-и албум Las Mujeres Ya No Lloran и медиите го описаха като „албум отмъщение“, защото много от песните са посветени на предателството на Пике.

В социалната мрежа "Инстаграм" колумбийката обясни, че песните ѝ разказват за трудностите, но и триумфа в живота ѝ и това, че дори в най-тежките моменти болката може да бъде превърната в сила.

„Мислех, че любовта ще бъде до мен завинаги и това е една от разбитите ми мечти. Не знам дали бих искала да я намеря отново. Вероятно не“, призна поп дивата в шоуто Apple Music 1 на Зейн Лоу.

Романсът на Шакира с Пикер продължи 11 години и приключи през юни 2022 година, когато научи за изневярата му. Сега някогашният испански национал живее с 25-годишната Клара Чия в къщата, която делеше с Шакира в Барселона. Самата певица се установи в Маями със синовете си Милан и Саша, съответно на 11 и 9 години. Въпреки че момчетата разчитат на нея за всичко, Шакира смята, че кариерата ѝ се е възродила: „От една страна, е добре да нямаш съпруг, защото това ме дърпаше назад. Искам да пиша песни, да правя музика. Това е крещяща нужда, която не съм изпитвала преди“.

За отношението си към работата в последните години Шакира отчете: „Беше нещо като връзка, базирана на любов-омраза, защото всеки път, когато влизах в студиото, се провалях. Имах чувството, че оставям семейството си на заден план. Понякога наистина не се наслаждавах на процеса. Чувствах вина. Чувствах се разпокъсана“.

Колумбийката е категорична, че мисълта за остаряването не я разстройва. „Винаги съм била в двойка, но когато останах сама и трябваше да се изправя пред най-мрачните си моменти, приятелите бяха там и ме държаха. Може да не остарея с партньор, но ще остарея заобиколена от добри приятели“.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Люболюб

    5 5 Отговор
    Ай ,не на мене тия. Като ма искаш и без пари ша ма земеш. Пикето има кинти за 100 като тебе да му танцуват на скута. От къв зор си с нега?

    Коментиран от #4, #7, #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кариера и любов

    4 1 Отговор
    Две различни неща , който трябва да вземеш решение.
    Кое от двете семейство , деца и любов и подкрепа съпруга
    Си или
    Кариера която когато стигнеш на върха се озърташ пари власт , а никой до теб който те обича. Гадно е но си постигнала мечта си.
    Последния ВАРИЯНТ е отказвам се от кариера и се отдавам на семейство в точния момент.
    Оглеждаш се и семейство и деца и нелоша кариера но
    Не е онова което можеш да постигнеш като сам без любов.
    Други са се отдали на любовна кариера там още по зле
    Толкова любов а никой до теб нито деца никой който да ти каже скъпи. Завършва в старчески дом с много снимки от кариерата и никой който да те обича истински.

    Всеки сам си избира стратегия на живота си.
  • 4 Ммм

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Люболюб":

    Ма тя е поне десет пъти по-богата от ритни топковеца.
  • 5 Пилотът Гошу

    4 2 Отговор
    Търсела била любовта, ма при футболист... Да беше взела човек с нормален живот, вместо празноглав ритнитопковец, ма тц, трябва да има известност.... После олеле... Има достатъчно добре печелещи с мозък в главата и с нормални разбирания...

    Коментиран от #12

  • 6 Име

    3 0 Отговор
    Ако не прехвърли омразата по подразбиране!
  • 7 Пилотът Гошу

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Люболюб":

    Тя има няколко пъти повече пари от него, не е туй. Не могат да се примирят с нормален човек, трябва да е все някой известен....

    Коментиран от #8, #11

  • 8 е как

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Пилотът Гошу":

    Грандоманска версия на женското “само той ме разбира”. Просто, ако беше останала у фавелата в Колумбия щеше да е някои дилър с БМВ.
  • 9 Шакира

    4 2 Отговор
    винаги шокира със секира.
  • 10 Кам даун

    1 0 Отговор
    „Мислех, че любовта ще бъде до мен завинаги и това е една от разбитите ми мечти." Да ви имам скапаните ПиАри! Всички мацки от шоубизнеса като стане нещо такова все едно и също в профилите им се публикува.
  • 11 житарата на житная

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пилотът Гошу":

    Това си е поведенчески модел, който се налага на стадото. Трябва да има известност, не могат да се примирят с нормален човек, защото после ще трябва да има олеле...и ставаш известен. Всички трябва да станат егоцентрици като тях, самовлюбени.. Така се разбива обществото, морала и всякакви ценности..
  • 12 Дядо иван

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пилотът Гошу":

    А той пьк не го е срам с друга жена
  • 13 Дядо иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Люболюб":

    Шакира е в пьти по известна от лекето





    Пике