Last news in Fakti

24 Март, 2024 17:30 824 4

Илиан Илиев: Ще направим всичко възможно да запазим традицията срещу Азербайджан

  • илиан илиев-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • азербайджан

Варненският специалист даде мнението си преди утрешния мач с Азербайджан в турнира FIFA Series 2024

Илиан Илиев: Ще направим всичко възможно да запазим традицията срещу Азербайджан  - 1
Снимка: Facebook

Националният селекционер Илиан Илиев говори пред медиите в Баку, като пресконференцията на "лъвовете" беше предавана пряко в Sportal.bg. Варненският специалист даде мнението си преди утрешния мач с Азербайджан в турнира FIFA Series 2024. Първоначално бившият халф на Черно море, Левски, Бенфика и Славия отговори на въпроси на местните журналисти.

"Гледахме на запис мача на Азербайджан с Монголия, домакините доминираха през целия мач и са победили заслужено. Джелал Хюсеинов го познавам добре от работата ми в Първа лига, много добър млад футболист. Сега е с младежкия тим. Видях се с Леандро Андраде в хотела, да. Този турнир и особено утрешният мач ще ни помогнат да се подготвим за Лигата на нациите. Очаква ни труден мач. Ще направим всичко възможно да запазим традицията България да няма загуба.

След мачовете със Сърбия и Унгария имаше много позитиви. С Танзания на моменти видяхме това, което искахме. Не изиграхме най-добрия си мач. Имаше моменти, в които не играехме добре. Важно е критиките да се базират на факти. Организацията тук е перфектна. Условията, които ни предоставиха са едно от нещата, заради които приехме да дойдем.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    6 0 Отговор
    Доколкото знаем традицията ни във футбола е да паднем или равен
  • 2 Красимир Петров

    3 0 Отговор
    Хаха Айзърбаджак ще ни бие,но Гонзо ша опраи футбола
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.