Last news in Fakti

24 Март, 2024 16:30 809 2

Наполи с амбициозен план за няколко нови попълнения

  • мауро мелузо-
  • наполи-
  • футбол-
  • серия а

Ето част от списъка на спортния директор на тима

Наполи с амбициозен план за няколко нови попълнения  - 1

Шампионът на Италия Наполи се намира в криза, като тази година рискува да не достигне място в класирането на Серия “А”, което да му позволи да вземе участие в Европейските клубни турнири догодина.

Спортният директор на „партенопейците“ Мауро Мелузо е предоставил списък от 4 играча на Аурелио Де Лаурентис, които ще настоява да бъдат привлечени това лято, съобщава “CalcioNapoli24”.

Първи в листата е ключовият защитник на Торино Алесандро Бонджорно, който е на 24 години и се състезава и за националния отбор на Италия от миналата година.

Леон Горетцка е другото сериозно име от желаните футболисти. Немецът е титуляр в Байерн Мюнхен, както и национал в Бундестима.

Джонатън Давид от Лил и Сантиаго Хименес от Фейенорд допълват първоначалните цели на Наполи през летния траснферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.