Last news in Fakti

1 Април, 2024 10:20 853 1

Ударно: Левски вече е стартирал лятната си селекция

  • алекс колев-
  • крумовград-
  • левски-
  • футбол

Нападателят на Крумовград, който бе желан на "Герена" и през зимата, почти сигурно ще облече екипа на "сините"

Ударно: Левски вече е стартирал лятната си селекция - 1
Снимка: БГНЕС

Левски вече е стартирал лятната си селекция. "Сините" водят интензивни преговори с Крумовград за Алекс Колев.

Нападателят на Крумовград, който бе желан на "Герена" и през зимата, почти сигурно ще облече екипа на "сините". В последните месеци усилено се говореше, че националът на България ще премине в Левски. През зимата изпълнителният директор Даниел Боримиров бе отправил оферта към ръководството на Крумовград, но до сделка не се стигна.

От Крумовград разкриха, че е имало разговори, но не и официално запитване. По време на лагера на сините в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на тима. Това още повече засили спекулациите за негов трансфер в Левски.

Нападателят дори коментира информациите и за пореден път заяви, че желае да облече екипа на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герен

    3 2 Отговор
    САМО СИ МЕНКАТ ИГРАЧИ БЕЗПОЛЕЗНИ.
    МЕНКАТ СИ И ЕДНИ ПАРИ ПОЛЕЗНИ ЗА ТЯХ. МАНИПУЛИРАТ ФЕНОВЕТЕ,ЧЕ ВЪРШАТ НЯКВА РАБОТА. НИЩО, И СЕ ТАКА В НЯКОЯ ОРБИТА ОТ СЕГА ДО КРАЯ НА СВЕТА.