Last news in Fakti

1 Април, 2024 12:30 793 2

Напрежение между Луис Енрике и Мбапе (ВИДЕО)

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • псж-
  • луис енрике

Енрике замени своя капитан в 65-ата минута на срещата при резултат 1:0 за парижани, които бяха и с човек по-малко

Напрежение между Луис Енрике и Мбапе (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, не скри разочарованието си от решението на своя наставник Луис Енрике, да бъде заменен през второто полувреме на голямото дерби срещу Олимпик Марсилия снощи.

Енрике замени своя капитан в 65-ата минута на срещата при резултат 1:0 за парижани, които бяха и с човек по-малко. На мястото на Мбапе се появи Гонсало Рамош, но френският национал изобщо не подозираше, че ще бъде един от заменените играчи.

След като видя табелката със своя номер, Мбапе направи гримаса на неодобрение и свали капитанската си лента.

Това не е първият случай, в който Енрике заменя Мбапе, като мнозина тълкуват това поведение като подготовка на тима за живота след напускането му в посока Реал Мадрид.

Статистиката от мача обаче сочи, че решението на Луис Енрике е било продиктувано от слабото представяне на нападателя през първата част. Мбапе докосна топката в едва 31 случая. Предишното му по-слабо постижение датира от март 2019 година, когато в мач срещу Каен играе с топката 29 пъти за цели 90 минути.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 0 Отговор
    Колкостотин волта е напрежението?
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    "Олимпик"- Марсилия