Last news in Fakti

1 Април, 2024 08:40 1 058 0

Луис Енрике: Все ми е едно дали ме разбирате или не, изобщо не ме вълнува

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • луис енрике-
  • псж

Звездата на парижани беше заменен в 65-ата минута при гостуването на Марсилия, спечелено с 2:0, а появилият се на негово място Гонсало Рамош оформи крайния резултат на “Велодром”

Луис Енрике: Все ми е едно дали ме разбирате или не, изобщо не ме вълнува - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике отново трябваше да отговаря на въпроси, свързани с Килиан Мбапе. Звездата на парижани беше заменен в 65-ата минута при гостуването на Марсилия, спечелено с 2:0, а появилият се на негово място Гонсало Рамош оформи крайния резултат на “Велодром”. Мбапе беше видимо недоволен при напускането на терена, но това по никакъв начин не трогна Луис Енрике.

“Всеки път се върти една и съща плоча. Вече става скучно. Аз съм треньорът и всеки ден трябва да взимам решения. Ще продължа да го правя до края на престоя си в клуба. Винаги се опитвам да правя най-доброто за ПСЖ”, заяви испанският специалист.

След като един от репортерите отбеляза, че разбира решението му, Луис Енрике се засмя и отговори: “Все ми е едно дали ме разбирате или не. Изобщо не ме вълнува”.

ПСЖ е убедителен лидер в Лига 1 с 62 точки, с 12 повече от втория Брест.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА