Last news in Fakti

2 Април, 2024 20:30 937 1

Халф от Ла Лига: Неизбежно беше Мбапе да се озове в най-великия клуб в историята на футбола

  • атлетик билбао-
  • андер ерера-
  • псж-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • футбол

Рано или късно, пътищата им щяха да се пресекат

Халф от Ла Лига: Неизбежно беше Мбапе да се озове в най-великия клуб в историята на футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Атлетик Билбао Андер Ерера е напълно убеден, че следващия клуб на суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще бъде Реал Мадрид. Ясно е, че нападателят ще напусне “Парк де Пренс” като свободен агент след края на сезона, но все още не е обявено коя е следващата му футболна дестинация. От друга страна, опитният полузащитник е добре запознат с френския национал, тъй като двамата бяха съотборници в състава на парижани между 2019 и 2022 година.

“Разбира се, че го виждам в Мадрид. Рано или късно, пътищата им щяха да се пресекат. Неизбежно беше Мбапе да се озове в най-великия клуб в историята на футбола. Аз съм юноша на Сарагоса, като съм играл в Манчестър Юнайтед и ПСЖ, но очевидното не може да се отрече. Най-добрите играчи в историята трябва да бъдат свързани с най-добрия клуб в историята, а това е Реал Мадрид”, заяви Ерера пред “Ел Чирингито”.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нещо се е объркал някой

    2 2 Отговор
    според заглавието е отишъл в барселона но са близко реал е втрория най-велик клуб в света