Last news in Fakti

3 Април, 2024 09:00 659 2

Паоло Малдини става спортен директор

  • паоло малдини-
  • нюкасъл-
  • футбол-
  • спортен директор

Новината идва само дни, след като в Италия изтече информация, че Малдини е пред завръщане в Милан

Паоло Малдини става спортен директор - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Милан Паоло Малдини е спряган за нов спортен директор на Нюкасъл. Ръководството на "свраките" изглежда ще се наложи да търси заместник на настоящия такъв Дан Ашфорт, който се очаква да продължи в Манчестър Юнайтед.

Новината идва само дни, след като в Италия изтече информация, че Малдини е пред завръщане в Милан. 55-годишният бивш защитник се раздели с "росонерите" преди година. Той беше технически директор в клуба на сърцето си.

Малдини имаше предложения да започне работа в Саудитска Арабия, но ги отхвърли.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Aлфа Bълкът

    4 1 Отговор
    Пред тоя Роналдо и Меси не вървят, едно време футболът беше друг. Пенсионира се едно велико поколение защитници – Малдини, Канаваро, Неста, Костакурта, Матераци, Карлош, Кафу, Лилиан Тюрам,
    Яп Стам. И тогава се появиха Меси и Роналдо.