Last news in Fakti

3 Април, 2024 10:28 1 230 7

Златомир Загорчич: Големият въпрос е в чии ръце е Славия, имам отговор, но не е за медиите

  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • славия-
  • пирин

И както в предишния двубой срещу Левски, "белите" отново изпуснаха положения, което им попречи да вземат трите точки

Златомир Загорчич: Големият въпрос е в чии ръце е Славия, имам отговор, но не е за медиите - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Славия Златомир Загорчич направи загадъчно изказване след днешното нулево равенство срещу Пирин. И както в предишния двубой срещу Левски, "белите" отново изпуснаха положения, което им попречи да вземат трите точки. Загорчич каза, че има отговор защо липсват победите, но не е за медиите. Също така той допълни, че големият въпрос е в чии ръце е Славия.

"Отговор имам, само не е за медиите. Загубихме много точки, където бяхме по-силни от противника. Просто изпускаме положения. Днес имахме концентрация и аграесия. Така беше и срещу Левски през второто полувреме. Явно нещо от горе не ни даде.

Тони Тасев ще отсъства месец. Ще ни липсва много. Дени Александров вече три месеца не е играл и тренирал. Мислим позитивно и гледаме напред.

Ще се опитаме да направим всичко възможно да се класираме в четворката. Да спечелим всички мачове до края на редовния сезон и да сме в четворката.

Големият въпрос е в чии ръце сме. Ще направим всичко възможно. Ако успеем - ще е добре, ако не успеем - ще видим какво ще правим", завърши Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зевзек

    8 1 Отговор
    "Големият въпрос е в чии ръце е Славия"

    Отговор: В мутренски ръце, гологлавия бензинджия чичочко-парички е лакей на ...

    Коментиран от #5

  • 2 Бистришките тикви Юнайтед

    4 0 Отговор
    През 90-те, футболните клубове се използваха от разни съмнителни бизнесмени и мутри да си перат парите. Ловеч, Разград и Кюстендил никога не са имали силни футболни отбори по-рано, максимум Б група.
  • 3 Ясно като бял ден

    4 1 Отговор
    В ръцете на путиниста Венци!Останалото е ясно има бетове и нагласени резултати!
  • 4 Герен

    0 1 Отговор
    В ЧИИ РЪЦЕ СТЕ В РЪЦЕТЕ НА МУТРОГЕЙШЪН СТЕ И НЕ ОТ СЕГА А ДОН СТЕФАНИСУС СЕ ПЕНИ.
  • 5 питам си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зевзек":

    А Литекс - София и Левсдки в чии ръце са - КОЙ нормален българин може да издържа такива отбори, освен ако не се перат пари. КОЙ може да плаща огромни заплати на ритнитопковци, които с нищо не допринасят за доброто на отбора си. В Европа е друго - един футболист срещу висока заплата носи - титли, победи, пари от реклама, от сувенири, от билети за мачове - пълни стадиони - 70 хиляди публика по 50 евро слредно е приход от 3.5 милиона евро........... за всеки мач!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 иван

    3 0 Отговор
    каквото пише на фанелките отпред той командва