Last news in Fakti

3 Април, 2024 11:02 1 100 0

Майк Тайсън изригна: Всички завиждат, те са скучни, все едно да гледаш как расте трева

  • майк тайсън-
  • джейк пол-
  • бокс-
  • спорт

Двубоят на боксовата легенда несъмнено все още ще привлича интереса на милиони хора по света, а според информацията той ще получи изгодна сума от 20 млн. долара

Майк Тайсън изригна: Всички завиждат, те са скучни, все едно да гледаш как расте трева - 1
Снимка: БГНЕС

Майк Тайсън няма време за критиците на предстоящия му бой с Джейк Пол. Легендата в тежка категория получи широка критика за решението си да се завърне на ринга на 58-годишна възраст, за да се бие с Пол в двубой, който дори може да бъде санкциониран udjf професионален бой.

Железния Майк не се е бил състезателно от 2005 г., когато се оттегли след поражение от Кевин Макбрайд, но през 2020 г. участва в демонстративен мач срещу Рой Джоунс младши. Но въпреки че е обект на многобройни предупреждения за здравето, бившият безспорен шампион настоява, че всеки, който говори на висок глас за външния му вид, просто "завижда".

„Аз съм на 58 години и какво? Получавам милиарди гледания само от това, че говоря с някого за бой. Всички, дори и повечето спортисти, завиждат. Казвам, че в разцвета на силите си не можеше да привлечеш един милион души, човече“.

"Какво говорите, не можеш да продадеш арена. Кой на 58 години би могъл да продаде арена с 80 000 места? Защо си мислите, че той иска да се бие с мен, а не с някой друг? Всички искат да се бият с него, всички боксьори искат да се бият с него. Но ако той се бие с тях, единствените хора, които ще дойдат, са тези, които го харесват. Другите момчета, техните родители може дори да не дойдат да ги гледат“

"Това е просто поддържане на реалността. Те са твърде скучни, за да ги гледат децата им, все едно да гледаш как расте трева".

Двубоят на боксовата легенда несъмнено все още ще привлича интереса на милиони хора по света, а според информацията той ще получи изгодна сума от 20 млн. долара. Той документира тренировките си, като публикува кадри за феновете в социалните мрежи, които получиха разнопосочен отзвук, а мнозина се усъмниха в надеждността му да се бие на късна възраст.

Професионалната кариера на Тайсън вече приключи разочароващо с три поражения в последните му четири двубоя преди оттеглянето, а загубата с нокаут от Пол може да нанесе още един пагубен удар върху наследството му.

Но настоящият му треньор Рафаел Кордейро настоя, че той е в отлична форма и ще бъде истинска заплаха в двубоя.

„Смятам, че не трябва да се притесняваме за него. Става дума за двукратен световен шампион. Човекът не е имал 20 битки за две години, той знае как да се бие. Той се е борил срещу най-добрите момчета в света. Когато излезе на ринга, той знае какво да прави. Това не е нещо ново за Майк и тази битка не е по-различна. Той работи усилено всеки ден, за да влезе там и да се опита да нокаутира Джейк от началото до края. Той ще докаже това през юли“, обяви Кордейро.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА