Last news in Fakti

3 Април, 2024 11:40 1 026 1

Майк Тайсън разкри: Боят с Джейк Пол е демонстративен, но по правилата на истински

  • майк тайсън-
  • джейк пол-
  • спорт-
  • бокс

Дългоочакваният мач ще се състои на 20 юли и ще бъде излъчван на живо по Netflix

Майк Тайсън разкри: Боят с Джейк Пол е демонстративен, но по правилата на истински - 1
Снимка: БГНЕС

В ново интервю Майк Тайсън разкрива, че предстоящият му двубой с Джейк Пол е демонстративен, но ще се проведе по правилата на "истински бой". Дългоочакваният мач ще се състои на 20 юли и ще бъде излъчван на живо по Netflix. Поради възрастта на Тайсън спекулациите около правилата на двубоя бяха актуална тема след съобщението за сделката за битката. Имаше слухове, че мача може да е официално санкциониран.

Железния Майк е с почти 31 години по-възрастен от Пол, но е уверен, че може да победи сензацията от YouTube, когато се срещнат на ринга през лятото в Тексас. Предишни съобщения сочеха, че Тайсън ще трябва да премине серия от медицински тестове, за да може двубоят да се счита за професионален. Легендарният боксьор обаче хвърли светлина върху правилата за двубоя.

В интервю за Fox News с Шон Ханити Тайсън заяви: "Това се нарича демонстративен мач, но ако погледнете демонстративните мачове, няма да видите нито един от законите, по които се бием“.

Тайсън не даде подробности за правилата, но призна, че Пол вече не е ютубърът, когото е виждал да танцува във видеоклиповете, и че Проблемното дете ще влезе в боя, опитвайки се да го нарани, с което добави, че е свикнал.

Тайсън заяви, че Пол "много греши", ако вярва, че ще излезе победител. Бившият шампион в тежка категория потвърди, че иска да даде урок на Пол, но не изпитва никаква неприязън към противника си и го определи като "прекрасен".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат иван

    2 0 Отговор
    Нищо не разбрах