Last news in Fakti

3 Април, 2024 16:52 1 304 2

Крумовград се вихри

  • футбол

На футбол...

Крумовград се вихри - 1
Снимка: БГНЕС

Новакът в елита Крумовград влезе в първата шестица на класирането във футболната Първа лига. Играчите на Станислав Генчев спечелиха драматично срещу Хебър (Пазарджик) с 3:2 като домакин в среща от 27-ия кръг на шампионата и по този начин изместиха временно ЦСКА 1948 от шестата позиция.

На Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика" в Пловдив символичните домакини пропиляха два гола аванс, след като до 35-ата минута водеха с 2:0 с попадения на Александър Колев и Димитър Тонев, но през втората част Хебър стигна до равенство, като точни бяха Ангел Бастунов и Лазар Марин. Все пак Крумовград стигна до успех с победен гол на Матей Шимич в 81-ата минута и по този начин събра актив от 39 точки на шестото място, с 2 повече от ЦСКА 1948, но и с два мача повече в сравнение с отбора, воден от Николай Панайотов. Хебър остава 12-и с 27 точки.

БТА


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луди полицаи се правят на мутри

    0 1 Отговор
    Дали са на луди полицаи в Бобов дол по един Джип и се правят на мутри, тормозят хората в собствените им апартаменти!

    Коментиран от #2

  • 2 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Луди полицаи се правят на мутри":

    Не знам за полицаите ама ти със сигурност си перко