Last news in Fakti

4 Април, 2024 13:30 1 337 8

"Червена" България с нова атака: Аматьорщина! Решете проблема, за да не го решим ние!

  • фенове-
  • цска-
  • офендърс-
  • футбол

Най-лесното нещо за нас след снощната прожекция на поредния филм от поредицата "Мегаум и ритнитопковци" е да си замълчим по темата

"Червена" България с нова атака: Аматьорщина! Решете проблема, за да не го решим ние! - 1
Снимка:

Eдна от големите фракции на ЦСКА - "Офендърс", изрази недоволство от представянето на ЦСКА в мача с Локомотив Пловдив, а и като цяло от играта на отбора.

Ето какво пишат феновете на ЦСКА:

"Най-лесното нещо за нас след снощната прожекция на поредния филм от поредицата "Мегаум и ритнитопковци" е да си замълчим по темата. Да не внасяме излишно напрежение преди дербито в сърцата на нежните и чувствителни души, които носят червената фланелка. Да ги оставим да "работят" и да се подготвят за предстоящия спектакъл в неделя. Е, това не сме ние и няма как да се случи.

Ще използваме трибуната, която ни дава тази страница и ще отправим ясно и точно послание към тях по повод предстоящия мач - всичко или нищо! Искаме победата. Искаме тези хора, които въпреки че са подлагани на брутални психологически мъчения, гледайки всеки един мач "играта" на любимия си отбор на стадиона, да си тръгнат щастливи от "Васил Левски".

Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят присъствието си. И не на последно място искаме най-накрая някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко случващо се и да намери топките си, решавайки проблема. Защото накрая ще го решим ние. Така, както трябва! За това мислете му, времето за оправдания приключи отдавна!

А сега се обръщаме директно към армейската общност. Наричани сме през годините с всякакви имена и сме били обиждани по всякакви начини и то само защото не пеем в общия хор, че всичко е цветя и рози. Това по никакъв начин не е променило възгледите и разбиранията ни за това как трябва да изглежда ЦСКА както на терена, така и извън него.

И проклети да сме ако строежът на новия стадион, който в момента се използва като удобно оправдание да не се търси отговорност за нищо, позволи да приемем за даденост провалите и аматьорщината, които се повтарят от сезон на сезон...на сезон.

Що се касае срещата в неделя изборът за нас винаги е бил само един - да бъдем на стадиона. Не заради тези на терена, скамейката и ложите, а въпреки тях. Заради всичко, което сме възпитавани и учени да подкрепяме и обичаме безрезервно. Заради нашата и честта на любимия клуб. И не на последно място поради това, че "Сектор Г" никога не скланя кротко глава!"

Бъди един от нас!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    11 5 Отговор
    Тъпи лумпени
  • 2 Явно,

    9 3 Отговор
    феновете искат да стават футболисти.
  • 3 1945

    2 8 Отговор
    И на тези ще вкараме 5 гола. Но без екстрата да имат и те един.
  • 4 Ха-ха

    4 4 Отговор
    Маестрото ще им свири,а Кюрда ще им пее песента "Събори се стадиона"
  • 5 кУмУнист

    5 6 Отговор
    Той Гришата миналата години ви показа, че въобще не му дреме за феновете, че Литекс може и без кюстендилци мюстендилци.
  • 6 Ъхъ

    3 3 Отговор
    Ами като не ви се гледа футбол, не се мъчете бе :) Във футбола има победи и загуби, нещо нормално.
  • 7 Герен

    6 0 Отговор
    Тъпи лумпени. ДА АМА НЕ. ВСЕКИ КОЙТО ОБИЧА И УВАЖАВА НЯКОЙ ЖЕЛАЕ ДРУГИЯ ДА ОТГОВАРЯ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН. КОЙТО СИ ПЛАЩА ЗА НЕЩО ИСКА КАЧЕСТВЕНА РАБОТА ИЛИ УСЛУГА. ФЕНОВЕТЕ ДОСТАТЪЧНО ГИ ТРАЕХА. БРАВО. ПРИЗОВАВАМ И ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ЗА СЪЩОТО
  • 8 Евала

    1 2 Отговор
    Армейци