Last news in Fakti

6 Април, 2024 14:01 870 3

Фалшиви билети на дербито Левски и ЦСКА-София?

  • левски-
  • цска софия-
  • билети-
  • фалшиви

На работна среща между СДВР и двата клуба е уточнен пропускателният режим

Фалшиви билети на дербито Левски и ЦСКА-София? - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка с големия интерес към двубоя между Левски и ЦСКА-София в неделя, 7 април, са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без билети или с фалшиви такива, информираха от "синия" клуб.

На работна среща между СДВР, ПФК Левски и ПФК ЦСКА-София бе уточнен пропускателният режим за двубоя на Национален стадион "Васил Левски“. На изградените контролни пунктове в района на спортното съоръжение представители на полицията ще извършват щателна проверка на всички привърженици, като такива без билет за срещата няма да бъдат допускани към входовете на стадиона.

На входовете на стадиона ще бъде извършвана проверка за истинността на входните талони от представители на Eventim и икономическа полиция, се казва още в информацията от клубния сайт на Левски. Входовете на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени в 12:45 часа.

Мачове от 28-ия кръг в Първа футболна лига

Днес:
Хебър - Етър (17,45 часа, Диема спорт)
Арда – Славия (20,15 часа, Диема спорт)

В неделя:
Левски - ЦСКА - София (14,45 часа, Диема спорт)
Ботев Пд - ЦСКА 1948 (17,45 часа, Диема спорт)
Пирин - Лудогорец (20,15 часа, Диема спорт)

В понеделник:
Ботев (Вр) – Крумовград (17,00 часа, Диема спорт)
Локо (Пд) - Черно море (19,30 часа, Диема спорт)

Във вторник:
Локо (Сф) – Берое (18,30 часа, Диема спорт)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРА, УРА

    7 1 Отговор
    Охраната ще бъде повече отколкото на протестите за свалянето на мутрата и каскета. И ако се размине без чупене на седалки и градски транспорт ще бъде много хубаво. А на много места в Европа зрителите се държат все едно, че са на опера.

    Коментиран от #3

  • 2 Аре нема нужда

    2 1 Отговор
    Ще играят Конго с/у Гана.
  • 3 Левски 1914

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "УРА, УРА":

    Кучето нали е казало - какво ли ми е наред та и топкете да са ми отпред ! То и цска няма ама те дерби та дерби. Мача с преименувания Литекс не е никакво дерби.