Last news in Fakti

6 Април, 2024 21:59 2 000 4

Срамна загуба за Байерн, след като води с 2:0

  • байерн мюнхен-
  • тухел-
  • загуба

Хайденхайм ги обърна

Срамна загуба за Байерн, след като води с 2:0 - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн (Мюнхен) поведе с 2:0, но после допусна срамна загуба с 2:3 като гост на Хайденхайм в мач от 28-ия кръг на Бундеслигата. Това беше един от последните двубои на тима като шампион на Германия, защото по същото време Байер (Леверкузен) спечели визитата си на Унион в Берлин с 1:0 и дръпна на върха с цели 16 точки при оставащи шест срещи. Това означава, че “аспирините” могат да триумфира със Салатиерата още през следващия уикенд, предава sportal.bg.

Всичко за мюнхенци вървеше по план, след като те поведоха убедително с голове на Хари Кейн (38) и Серж Гнабри (45). След паузата обаче нещо се счупи при тях и в рамките на две минути те позволиха на скромния противник да изравни чрез Кевин Сеса (50) и Тим Клайндийнст (51). После грандът така и не успя да наложи контрол и започна размяна на опасности. Баварците се оказаха потърпевши, защото се стигна до още един гол в мрежата им, реализиран пак от Клайндийнст в 79-ата минута.

Този провал идва броени дни преди гостуването на германците в Лондон на Арсенал в първа среща от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Тухел имаше имаше куп проблеми с контузени, което значително го ограничи в избора на титуляри за днешния мач. За Томас Мюлер (на снимката) това беше юбилеен двубой №700 за мюнхенци. Серж Гнабри започна от първата минута, което не му се беше случвало от 11 ноември. На пейката бяха оставени Матайс де Лихт и Ерик Дайър.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.