Last news in Fakti

7 Април, 2024 18:53 1 719 24

Гонзо за бомбичките: Ако продължаваме така, ще има смърт

  • гонзо-
  • левски-
  • цска софия-
  • бомбичка-
  • мвр

Трябва да седнем с МВР и да видим как ще противодействаме на това, каза президентът БФС

Гонзо за бомбичките: Ако продължаваме така, ще има смърт - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов коментира дербито между Левски и ЦСКА-София, спечелено от "червените" с 2:0, както и неприятните сцени, свързани с феновете по трибуните, предава БТА.

"Имаше голяма битка в мача. И двата отбора влязоха с голямо напрежение, но Левски сбърка и ЦСКА победи", каза Иванов. По повод проблемите с агитките, той заяви, че не толерира това, което се случва, което направиха агитката на ЦСКА. „Не толерираме тези ракети, бомби, защото застрашават здравето на хората. Трябва да разберем, че футболът е една игра и хората, които са дошли на стадиона, трябва да се чувстват спокойни. Не го видяхме днес в този мач, но винаги, когато играят Левски и ЦСКА има високо напрежение", каза Гонзо.

"От моя страна ще има желание за действие, но трябва да седнем с МВР и да видим как ще противодействаме на това, което се случва в публиката. Смятам, че трябва да се вземат наистина мерки, защото скоро време, ако така продължаваме и не обръщаме внимание, ще има смъртен случай и ще бъде късно. Не съм привърженик да няма гостуваща агитки, защото видяхте колко хора дойдоха да гледат дербито. Не е правилно да я няма едната агитка, но трябва да има по-сериозни наказания за тези хулигани, които правят така, че да застрашават здравето на хората", добави Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    21 21 Отговор
    Тъкмо ще се прочистим от няколко дебилни лумпени ,и без това всички футболи сте безмозъчни животни

    Коментиран от #10

  • 2 КОТарАК

    18 19 Отговор
    ей Гонзо виелицата...да вкараш закон с макс. 3-4 чужденци , и без да ги натурализирате!! да се оправи БГфутбола
  • 3 Aлфа Bълкът

    7 19 Отговор
    За бомбичките не зная, ама куките сами се напръскаха със спрея.
  • 4 Гошо-годзилата

    29 1 Отговор
    Аве Ко въ слуша някой за първи път ще каже, брей те искат мъ то не става от едната страна
    35 години ви гледам лицемерните , лукави изкривени от алчнотия мусури, колко искате му то не става
    Не ставащото и твойте потомци си ги възпитал така
    5 поколения прецакани , тоест след 60 години от днес може да се случи нещо
  • 5 Шизофен 1914

    35 2 Отговор
    Много съм разочарован , днес отново получих двойка (слаб 2 ).
    Но като ученик бях свикнал на двойки , заедно с моя съученик Гонзо редовно получавахме слаби оценки.
    Приятела ми Гонзо е много оправен , ще оправи всичко.
  • 6 АБВ

    28 0 Отговор
    Тъпи лузари
  • 7 НАСО РАЕф КОНСКАТА ГЛАФФА

    17 1 Отговор
    този ромлиамин РПмзо 8 класника.. абе хора виед добре ли сте психи4ески даге д аго коментирате.. в десетката и дотам... трагедиата е пълна
  • 8 Карадайъ

    12 0 Отговор
    С колегите от МВР говорихме в разговори, че трябва да седнем да говорим. Разговаряхме, че ще се координираме и съвсем официално ще седнем да разговаряме.
  • 9 Търновец

    12 3 Отговор
    През кабинета Борисов 2 станах свидетел как ултраси на Подуене на една бензиностанция срещу Макдоналдс в Търново с все сила крещяха срещу полицаите:"Ще ви се обади шефа на държавата..." а в София друга група ултраси скандираха Борисов да им даде 100 милиона лева от бюджета за тяхния "клуб". А този клуб плаща ли наем и смет и ток?
  • 10 Търновец

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сталин":

    Наскоро кораб собственост на олигарха от Разград беше по сигнал задържан в Ирландия с 500 кг наркотик а единия от двамата задържани за постоянно беше треньор в Лудогорец, преди време шефа на ЦСКА заяви че най много изкуствени наркотици се правят в Разград
  • 11 Херо

    4 1 Отговор
    У стафка уе пуме ар пр ост
  • 12 Бизонче

    5 0 Отговор
    Селото трайно се настани в София. Мякащи тумбаци на хранилка на джуджаците рекламират "касапница и свинщина"!? И това е спорт!?
  • 13 Магелан

    13 0 Отговор
    Шок и ужас.Рибата мирише от главата.Всичко корупция ,далавери,черно тото,и яко крадене на пари.Перуки,Гонзовци и всякакви близачи на ясла в БФС.Това е началото на диващината на ултрасите защото самата държава в момента се тресе от интриги,корупция и ново разпределение на влияние.А какво става в Родната полиция където в момента са се хванали за гушите Министър и Гл.Секретар никой нищо не знае.Пълна Анархия в цялата държава.Никой не иска да се занимава с ултрасите защото ще има война по улиците на София.
  • 14 от Първо РПУ

    2 1 Отговор
    Последния софиянец виси на тролея.
  • 15 никола гешев

    8 2 Отговор
    90% от ултрасите на Левски въобще не се интересуват от футбол. Ходят на стадиона за да си избият комплексите. Стадо от малоумници, нашарени като негри от гетата, някои от тях т.н ММА бойци, които по заповед на ВИС тарторите си(а те до един певци на народната милиция) са готови да пребият всеки! Същото важи и за агитките на ЦСКА, ЛОКО и БОТЕВ. Само да добавя, че и военнопрестъпникът Аркан беше "шеф" на агитка в Белград. Това е по съвеЦки модел!
  • 16 ОБЪРКАН

    3 0 Отговор
    Колко свърши мача?

    Коментиран от #17

  • 17 Горски

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "ОБЪРКАН":

    2:0 за ЦСКА

    Коментиран от #22

  • 18 Горски

    5 0 Отговор
    До колкото разбирам до този конфликт се е стигнало, защото от Сектор А пускат ракета. Като цяло абсурдна картинка платени биячи да навлизат в сектор, а полицията гледа. И то бият "свои"- за тези типове футбола няма значение. В нормален свят с лицево разпознаване и в панделата. Охранителната фирма е по-скоро наказателна акция, оставена от полицията да дерибейства с хората.
  • 19 Да много жалко само една ракета

    1 0 Отговор
    А може повече с ракета бомбички по време на мача всичко много дискретно снаражението донесено до място
    Където седите
    ВЕДНАГА НЯМА ПРОВЕРКИ НЯМА КУКИ ИЛИ ЧЕНГЕТА НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НИ СПРЕ ДА ВИ ДОСТАВИМ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ЕДНА ФУТБОЛНА ФИЕСТА.
    ДОСТАВКИ СА ТИП АМАЗОН ДРОН. 1000 лева плюс цената на ДРОНА АКО МУ СТАНЕ НЕЩО.

    TIGER POWER

    Пиробатериите правят звездните снаряди лесни и достъпни за ползване. Те представляват последователно свързани с фитил тръби, от които се изстрелват звездните снаряди. В зависимост от вашите индивидуални предпочитания можете да изберете едно от нашите предложения, налични в нашия магазин за фойерверки или да направите съчетание от няколко.
    Свържете се с нас, за да ви изготвим индивидуално предложение според вашите изисквания и бюджет.
  • 20 Тодов Славков - Циганин Яшарски

    2 0 Отговор
    Циганина Гонзо се появи... а какъв футболист беше...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 СТРАЖАР

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Горски":

    ...за АФРОлатиносите
  • 23 НЕЛИ

    0 0 Отговор
    ГОНЗОО КУРУ ЗА ЛЕСКИ
  • 24 Сега се сети

    0 0 Отговор
    Мачове без публика!