Last news in Fakti

8 Април, 2024 08:30 607 0

Емисар от Швейцария гледа Линдсет срещу Левски

  • йънг бойс-
  • джонатан линдсет-
  • футбол-
  • левски-
  • цска

Плеймейкърът на "червените" се намира в отлична форма, като затвърди тези впечатления и с представянето си срещу "сините"

 Емисар от Швейцария гледа Линдсет срещу Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Емисар от Швейцария бе на трибуните на "Васил Левски" по време на мача между Левски и ЦСКА вчера, пише "Тема спорт". Защитаващият титлата си лидер в местното първенство Йънг Бойс изпрати съгледвач, който да наблюдава на живо изявите на Джонатан Линдсет.

Плеймейкърът на "червените" се намира в отлична форма, като затвърди тези впечатления и с представянето си срещу "сините". Той се отчете с два гола и три асистенции в последните пет мача на тима и е привлякъл вниманието на чуждестранни клубове към себе си. Норвежецът е и голмайстор на тима със 7 попадения, колкото има и Дюкенс Назон, който през зимата бе продаден на турския Кайзериспор.

Линдсет пристигна в Борисовата градина през лятото на 2022 година и кара втората си кампания в ЦСКА. "Червените" платиха за правата му около половин милион евро на Сарпсборг.

Скаутът на Йънг Бойс се запозна отблизо и с качествата на Матиас Фаетон и Рикардиньо. Швейцарците разглеждат опции за атаката си, тъй като през лятото почти сигурно ще се разделят със звездата си Жоел Монтейро. Португалецът отбеляза 9 гола в 28 мача в първенството през тази кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА