Last news in Fakti

8 Април, 2024 11:30 1 029 0

Футболистите на Спартак Варна получиха огромен стимул

  • спартак варна-
  • павлин николов-
  • футбол-
  • втора лига-
  • премии

Павлин Николов обяви, че е повишил премиите, което със сигурност ще надъха още „соколите“

Футболистите на Спартак Варна получиха огромен стимул - 1

Футболистите на Спартак Варна получиха огромен стимул от собственика на клуба за оставащите седем мача от сезона във Втора лига.

Павлин Николов обяви, че е повишил премиите, което със сигурност ще надъха още „соколите“.

„За всяка победа играчите ще вземат по 50 процента повече от обещаните премии, ако са на първо място след изминалия кръг. При положение че печелят, но са на второ място в класирането, ще получават стандартните си премии. За трето място не мислим“, заяви Николов.

Той потвърди, че е обещал и специална премия за завръщане в елита, като тази за първо място е далеч по-висока от стимулите за второ.

В момента Спартак е лидер във втория ешелон с 54 точки, колкото има и Септември. Варненци обаче са на върха заради по-добрия баланс в директните си двубои със столичния клуб, от който изгубиха у дома с 1:2 през есента, но преди дни надделяха срещу него с 2:0 в София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА